En halv million nye mobilkunder – hver dag. Alle ringer gratis.

Den indiske milliardæren Mukesh Ambani satser på å lykkes hvor Telenor, Vodafon og andre har tapt enorme beløp. Han har brukt over 200 milliarder kroner for å ta markedsandeler og knuse konkurrentene – også sin egen bror.

– En slik smarttelefon vil hjelpe Jio med å la flere ta i bruk datatjenester og forbedre kvaliteten på nettverket, om det er tale, filmer eller musikk. For Google er dette en mulighet til å nå et stort antall brukere som aldri har vært på internett, sier direktør Sanchit Gogia hos Greyhound Research til Hindi Business Online.

[Dagens Nearingsliv]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s